Search

Dom > Новости > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас
Хангзхоу Классиц Санитарна опрема Цо, Лтд
Контакт: Силенце Зху
ТЕЛЕФОН: +8613989493372
Е-МАИЛ:
силенце_0321@хотмаил.цом
АДД: бр.5-8, Хуијин тргу, Гуали град, Ксиаосхан Дистрикта, Хангжу, Зхејианг Кина
Функција дизајна ЛЕД оптичких објектива и сродних фактора
Apr 18, 2018

Функција ЛЕД оптичког сочива је да енкапсулира ЛЕД чип у ЛЕД фотоелектрични уређај. Оптички дизајн мора бити изведен. Један оптички дизајн углавном одређује светлосни угао, интензитет, расподелу интензитета, температуру у боји и расподелу температуре у боји уређаја који емитују светлост.

Оптички дизајнер осигурава квалитет свјетла из сваког ЛЕД свјетлосног уређаја. У одређеном смислу, само један оптички дизајн је разумљив, може ли се успешно реализовати дизајн два ЛЕД оптичка сочива, чиме се побољшава ефекат осветљења и приказа. Три главна фактора оптичког дизајна су чип, конзол и зрно калупа. ЛЕД чип је главно тело луминесценције и колико је светлости директно повезано са квалитетом чипа.

Постоје многе врсте дизајна расподеле светла за ЛЕД ултралне светиљке. Најчешће су следеће две врсте: прва је ЛЕД улична лампа са арц распоредом. Један ЛЕД модул одговара осемиметричном потпуно рефлектујућем ЛЕД објективу или рефлектујућом чашом.

Ширина угла зрачења леће је довољна да покрије ширину цесте; онда је ЛЕД модул распоређен на закривљеној површини, а правоугаона расподела светлости се производи у правцу пута прилагођавајући кривину лука. За дизајн ЛЕД уличне светиљке распоређене у лук, улична лампа користи 60 Г старијих драјвова на ЛЕД-у са високом снагом ОСРАМ Ламберт дистрибуције, а излазна светлост једне ЛЕД диоде је 80 лумена по вату. Носач носи чип и делује као фиксни чип.

Подударање између облика и величине посуде и чипа игра важну улогу у ефикасности излаза светлости. Након пуњења калупа са епоксидном смолом, постаје лећа. Угао светлости и квалитет спотова везани су за ЛЕД оптичку сочницу формирану од калупа.

Inače