Search

Dom > Новости > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас
Хангзхоу Классиц Санитарна опрема Цо, Лтд
Контакт: Силенце Зху
ТЕЛЕФОН: +8613989493372
Е-МАИЛ:
силенце_0321@хотмаил.цом
АДД: бр.5-8, Хуијин тргу, Гуали град, Ксиаосхан Дистрикта, Хангжу, Зхејианг Кина
Лаган губитак ЛЕД објектива
Apr 18, 2018

Као четврта генерација извора светлости, ЛЕД је кључ за постизање ефикасног осветљења и освјетљења. Ауторитетни часопис међународног фотоелектричног поља сматра да су истраживачи дизајнирали две врсте необликованих ЛЕД колимацијских сочива са једноставним и брзим методама, које су потпуно другачије од сложених итеративних метода пројектовања софтвера који се обично користе у постојећем ЛЕД оптичком дизајну.

То је да комплетира вишеструки објектив убризгавањем појединачног сочива, који се може дизајнирати у 3 и 1, 5, 1 или чак десетине објектива према различитим захтевима. Овај дизајн ефективно штеди трошкове производње, остварује конзистентност квалитета производа, штеди простор лампи и лампица, и лакше је остварити високу снагу и тако даље.

Губитак светлости од 1. мехурића и сочива у губицима светлости треба да задовоље стандардне захтеве дистрибуције светлости, а такође треба размотрити и пролазност љуске, сочиво и губитак преливног светла. Висока снага лампице или међусобно освјетљење треба да дифундира паралелни зрак са објективом како би задовољио захтјеве стандарда. Да би се оптички ефекат учинио разумнијим, сврха дизајнирања поклопца сијалице треба поделити у мале правоугаоне јединице.


Inače