Search

Dom > Знање > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас
Хангзхоу Классиц Санитарна опрема Цо, Лтд
Контакт: Силенце Зху
ТЕЛЕФОН: +8613989493372
Е-МАИЛ:
силенце_0321@хотмаил.цом
АДД: бр.5-8, Хуијин тргу, Гуали град, Ксиаосхан Дистрикта, Хангжу, Зхејианг Кина
Функција огледала купатила
Apr 18, 2018

1, антифоггинг

Према принципу анти-магле, купатилска огледала могу се подијелити на огледало против огледала и електротермално огледало за маглу.

Заштитно огледало против огледала је безбедан, али скуп начин за спречавање стварања магле кроз микропоре.

Електрично грејање антифогажног огледала се загрева кроз електричну грејну жицу или електричну грејну мембрану како би огледало површину, како би се постигао ефекат анти магле. Електротермална превенција магле је више оригинална од оригинала, и потребан је простор од главног, извора напајања и стране огледала, али је јефтинији.

2. Водоотпоран

Избор огледала за купатила не само да бира огледала за магловито купатило, већ и да пазе посебну пажњу на водоотпорна својства огледала купатила. Опште водоотпорно купатило огледало је превучено посебним водоотпорним материјалом на леђима. Инсталација овог огледала у купатилу ће ефикасно избјећи дугачку калупу, пукотину и чак читаво одвајање огледала на задњем дијелу огледала купатила. (пропуштање огледала у купатилу је обавезно да изазове скривену опасност од сигурности и треба га пажљиво третирати). Висококвалитетно електрично огледало за заштиту од магле требало би поставити са магнетским отпорником, водоотпорним огледалом и сигурносним огледалом. Чак и ако је уроњен у воду, неће бити цурења. Власник у куповини мора обратити пажњу на своју водоотпорну сигурност, најбоље што прије куповине да направи водоотпорност, не само да изгледају јефтино или изгледају добро, а погрешно купити лоше квалитете, небезбедно купатило огледало.


Relevantne industrije znanja